Reager organiseert zwemcursus

on 23 april 2014 Raeger nieuws.... with 0 comments

Wat in 2013 een droom leek is in 2014 gerealiseerd. Raeger is op 22 april jl. gestart met zwemlessen. De lessen worden gehouden in het AGO Zwembad in Diemen.

19 kinderen die bij Raeger worden begeleid en/of behandeld, hebben zich voor de zwemcursus opgegeven. Het AGO-Zwembad heeft voorzieningen speciaal voor mensen met een beperking. Het extra verwarmde water, de goede toegankelijkheid, de rustige sfeer en deskundige leiding zorgden ervoor dat de kinderen het erg naar hun zin hadden. Zij reageerden enthousiast, zo bleek  tijdens de eerste les op dinsdag 22 april.

Om de kinderen meer aandacht te geven is de groep in drieën opgesplitst waarbij één groep iedere week zwemt en de twee andere groepen om de week. Dit laatste is met name voor jonge kinderen beter.

Raeger is erg tevreden over het enthousiasme en de inzet van de kinderen en hoopt dat straks zo veel mogelijk kinderen zichzelf kunnen redden in het water.

Wilt u meer informatie over de zwemlessen, neemt u dan contact op met Raeger via telefoonnummer (020) 416 64 69 of mailt u naar info@raeger.nl.