Psychiater (i.o.)

 

Raeger Autismecentrum is per direct op zoek naar een Psychiater die zorg wil verlenen aan de kinderen en hun ouders/opvoeders binnen Raeger. Je onderzoekt en behandelt kinderen met ASS of een vermoeden daartoe. Je werkt nauw samen met de andere disciplines, neemt deel aan het MDO en adviseert vanuit jouw deskundigheid het bestuur en de hoofdbehandelaars. Je gaat uit van de behandelprogramma’s, vraagstelling van ouders/verzorgers van de cliënten en behandeldoelen om een optimaal behandelmilieu te bewerkstelligen. Je bent inzetbaar op onze verschillende locaties in Amsterdam, Rotterdam, Spijkenisse en Almere.

Functieomschrijving

  • Je bent een geregistreerd (kinder- & jeugd)psychiater of je hebt je opleiding bijna afgerond
  • Je bent 8 tot 16 uur per week beschikbaar 
  • Ervaring/affiniteit met kinderen met autisme is een pre 

Bedrijfsprofiel

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Wij zijn een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Wij begeleiden en behandelen kinderen van twee tot achttien jaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie werkplek binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers waarin je je verder kunt ontwikkelen in het werken met autistische kinderen en ouders.  

Soort dienstverband: Freelance/ZZP of payroll contract 

Reageren?

Stuur je motivatie en cv, onder vermelding van ‘Psychiater’, naar de afdeling HRM: solliciteren@raeger.nl of naar Raeger Autismecentrum, Ed Pelsterpark 14, 1087 EJ in Amsterdam.