GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist

Functieomschrijving

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Wij zijn een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. We begeleiden en behandelen kinderen van twee tot en met zeventien jaar.

Wij zijn per direct op zoek naar een GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist voor het diagnosticeren van onze cliënten op basis van 8 – 16 uur.

Taken:

  • Het vaststellen van de diagnose bij cliënten met een vermoeden van autisme.
  • Het aansturen van het diagnostiekteam.
  • Het dragen van verantwoording voor verschillende onderzoeksresultaten hier een geheel van te maken en op basis van deze informatie door te verwijzen.

Functie-eisen:

  • Je bent opgeleid tot GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist en bent BIG/NVO-geregistreed
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van psycho-diagnostische onderzoeken voor de autismedoelgroep
  • Je bent bekend met actuele onderzoeksinstrumenten en evidence-based methodieken

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitstekend salaris aan conform cao voor de gehandicaptenzorg met vergoeding van je reiskosten. Daarnaast bieden wij je een mooie werkplek binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers.

Reageren?

Stuur je motivatie en cv naar de afdeling HRM:  solliciteren@raeger.nl of naar Raeger Autismecentrum, Ed Pelsterpark 14, 1087 EJ in Amsterdam.