Gediplomeerd vakdocent techniek

Wil jij echt verschil maken voor opgroeiende kinderen bij wie het leren niet vanzelf gaat? Vind jij het een uitdaging om kinderen in het autisme spectrum en bijbehorende problematiek te ondersteunen in hun ontwikkeling? Dan ben jij de vakdocent die wij zoeken! Bij Raeger zorgen we samen met onze collega’s voor een warm welkom en goede ondersteuning, zodat jij je snel thuis voelt binnen het team.

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Kinderen vanaf 18 maanden kunnen bij ons terecht voor behandeling en begeleiding. Wij zijn een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en een bijdrage aan de maatschappij kan leveren. Wij hebben meerdere locaties verspreid over Amsterdam, Rotterdam, Hoofddorp en Spijkenisse en hebben 150 cliënten onder onze hoede.

Voor ons nieuwe concept WorkAut zijn wij op zoek naar verschillende vakdocenten voor onze kinderen. WorkAut is een initiatief van Raeger om de lifeskills van de kinderen te verbeteren. Het doel is hun zelfredzaamheid en vaardigheden te vergroten door hen te laten participeren. Een praktische leerschool die ideaal gesproken ook een bijdrage aan de buurt/wijk kan leveren.

Je gaat aan de slag met het leerproces van kinderen met een diagnose van Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en bij behorende problematiek. Zij hebben extra intensieve ondersteuningsbehoeften op het gebied van leren en gedrag. Denk aan een specifieke, didactische aanpak, extra handen op onze groepen en een speciale inrichting van de ruimte. Binnen Raeger werken wij met verschillende pedagogische klimaten. Naast onze wetenschappelijk opgeleide mentoren en trainees (psychologen, orthopedagogen, gedragsdeskundigen) ben jij als vakdocent het belangrijkst. Want jij kunt voor onze cliënten echt het verschil maken.

Functieprofiel

  • Je heb minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Je bent bevoegd vakdocent techniek
  • Ervaring met onderwijs geven aan leerlingen met een specifieke hulpvraag
  • Affiniteit met onze doelgroep
  • Flexibel, omgaan met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen
  • Bekend met ABA-methode of bereid te leren
  • Inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden
  • Sterk in samenwerken binnen multidisciplinair team (Hoofdbehandelaar, Orthopedagoog, Psycholoog, gedragsdeskundige)
  • Part-time beschikbaar

Wat bieden wij?

Soort dienstverband: Part-time, ZZP

Salaris: Afhankelijk van ervaring en opleiding

Wij bieden een mooie werkplek op onze vestiging op Amsterdam IJburg binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers en een verantwoordelijke functie.

Reageren?

Stuur je motivatie en cv, onder vermelding van ‘Vakdocent techniek’, naar de afdeling HRM: solliciteren@raeger.nl of naar Raeger Autismecentrum, Ed Pelsterpark 14, 1087 EJ in Amsterdam.