Else, psycholoog bij de Vlinders

“Ik ben Else en ik heb kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn studie heb ik een paar maanden vrijwilligerswerk gedaan in Azië: ik gaf Engelse les aan kinderen. Één van de ervaringen daar die mij het meest geraakt heeft, is dat alle kinderen, ook al zijn de omstandigheden waarin ze zitten nog zo moeilijk of zwaar, dolgraag willen leren. Dit heeft me nog meer gemotiveerd om met kinderen te willen werken en een bijdrage aan hun ontwikkeling te leveren. Tijdens en na mijn studie gaf ik studiebegeleiding aan kinderen met autisme- en aandachtsproblemen. Verder heb ik een onderzoek gedaan naar het effect van vroege (en preventieve) interventie. Ik ben erg blij nu te mogen werken bij Raeger. Het werken met de kinderen geeft me veel energie en plezier, en ik vind het erg mooi om te zien hoe de kinderen stappen zetten in hun ontwikkeling en groeien.

< Terug naar overzicht