Crisis hulpverlener

 

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Voor onze locaties in Amsterdam, Rotterdam en Spijkenisse zijn wij per direct op zoek naar hulpverleners voor crisissituaties. Als crisis hulpverlener word je ingezet op groepen van 6 kinderen voor extra ondersteuning samen met een andere gedragsdeskundige. Daarnaast bied je begeleiding bij pauzes, en activiteiten als buitenspelen, gym, zwemmen etc.

Ben je geïnteresseerd in ons werk, houd je van extra uitdaging en kun je omgaan met agressie? Dan is Raeger Autismecentrum dé plek voor jou! Ook als je in in de weekenden beschikbaar bent, komen wij graag in contact met jou!

Jouw profiel

· Je hebt minimaal een HBO/WO opleiding Psychologie, (Ortho)pedagogiek of SPH afgerond
· Je bent drie tot vijf dagen beschikbaar
· Je kunt omgaan met agressie
· Je wilt graag meer praktijkervaring opdoen met begeleiding en behandeling van kinderen met autisme

Wat bieden wij?

Als crisis hulpverlener bieden wij je een salaris aan conform cao voor de gehandicaptenzorg (Schaal 45) met vergoeding van je reiskosten. Daarnaast bieden wij je een mooie werkplek binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers en geven wij je de PCM-training om in crisissituaties met agressie om te kunnen gaan. Voorafgaand zal je ons traineeship volgen van één maand (tegen een vergoeding) Daarna bieden wij jou een payroll contract aan voor 6 maanden met vakantietoeslag van 8% en recht op 25 vakantiedagen op basis van 36 uur.

Reageren?

Stuur je motivatie en cv, onder vermelding van ‘sollicitatie crisis hulpverlener’, naar de afdeling HRM: solliciteren@raeger.nl of naar Raeger Autismecentrum, Ed Pelsterpark 14, 1087 EJ in Amsterdam.