5-jarig jubileum Raeger

on 16 augustus 2016 Raeger nieuws.... with 0 comments

Op 5 september 2016 is het precies vijf jaar geleden dat Raeger Autismecentrum haar deuren opende. Ter gelegenheid van haar lustrum organiseert de stichting een jubileumfeest voor iedereen die in de afgelopen jaren betrokken is geweest bij het werk van Raeger.

De festiviteiten rond 5 jaar Raeger worden ingeluid met een speciaal middagprogramma voor alle kinderen die bij Raeger in behandeling zijn. Tussen 12.30 en 15.00 zullen onder anderen de CliniClowns hun medewerking verlenen. Ook zal er voor de kinderen een springkussen en ballenbak aanwezig zijn.

Programma

De inloop is vanaf 17.00 uur. Het diner begint om 17.30 uur op locatie IJburgcollege aan de Pampuslaan 1 in Amsterdam ( IJburg ).

Vanaf 19.00 uur volgt er een feestelijke bijeenkomst met ontmoeting, livemuziek en diverse sprekers. Op uitnodiging van ons zal Pastor Edgar Holder, bekend van SBS 6, een korte bijdrage leveren, waarbij de muzikale omlijsting verzorgd wordt door een band.

Drs. Peggy-Ann Clarck BA, directeur/bestuurder van het Autismecentrum, zal kort stilstaan bij het 5- jarig bestaan van Raeger. Over de geschiedenis van Raeger, de uitdagingen, de successen, maar vooral de verhalen rondom Raeger, is er een korte film gemaakt die aan u wordt getoond.

Naast het officiële gedeelte, waarvan de presentatie in handen is van cabaretier Jan Jaap van der Wal, is er alle gelegenheid ouders, medewerkers en partnerorganisaties te ontmoeten. De avond wordt feestelijk afgesloten met een dj.

Voor de genodigden, fijn dat jullie er bij zijn om het 5-jarig bestaan te vieren met ons. We hebben er veel zin in!