Donaties en sponsoring

 

Donaties

Als u Raeger financieel wilt steunen, kunt u een eenmalige of een terugkerende donatie doen.

 

raeger-doneer-button-hart

 

 

U kunt een donatie storten op ons IBAN-nummer:

NL35 TRIO 0212 1171 65 (Triodosbank)
Ten name van stichting Raeger,
onder vermelding van ‘Donatie’.

 

U kunt ook dit machtigingsformulier invullen, ondertekenen en naar ons opsturen.

Ook donaties in natura zijn van harte welkom. U kunt denken aan speciaal speelgoed en ontwikkelingsmateriaal. Ook kantoormeubilair, meubilair voor de kinderen of computers zijn van harte welkom. Neemt u voor meer informatie over de vele mogelijkheden contact op via telefoonnummer (020) 416 64 69 of via mail: info@raeger.nl.

Sponsoring

Wij kunnen ook met u een lange termijn verbinding aangaan. Bij sponsoring gaat het vaak om grotere bedragen dan bij donaties en met uw geld zijn wij in staat een project op te zetten en af te ronden. Denk u bijvoorbeeld aan het opzetten van een spelotheek, het inrichten van een nieuwe ruimte of het aankleden van de begeleiders van de kinderen van Raeger zodat zij niet alleen herkenbaar voor de kinderen zijn maar ook voor de buitenwereld.

Met onze sponsors hebben wij intensief contact. Zo wordt u bijvoorbeeld uitgenodigd voor onze Kerstborrel en ontvangt u van ons de nieuwsbrief. Ook vermelden wij uw logo op onze website. Daarnaast heeft sponsoring nog een aantal voordelen:

  • fiscaal voordeel
  • free publicity
  • aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid.

 

Wilt u meer weten over mogelijkheden van sponsoring? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (020) 416 64 69 of via mail: info@raeger.nl.

Op deze pagina leest u meer over fiscaal voordeel.