Schoonmaker kantoor/interieur Spijkenisse

Functieomschrijving

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe.

Wij zijn een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. We begeleiden en behandelen kinderen van anderhalf tot en met achttien jaar. Onze organisatie kenmerkt zich door zijn kleinschalige, individuele aanpak met oog voor het kind. In onze organisatie heerst een hecht teamgevoel; we doen het met zijn allen en iedereen heeft als doel om een zo goed mogelijke zorg te leveren.

Voor onze locatie in Spijkenisse zijn wij per direct op zoek naar een energieke en gemotiveerde schoonmaker. Het betreft het schoonhouden van kantoren en groepsruimte voor kinderen (sanitair, algemene ruimte, ramen binnenkant, spiegels, speelgoed etc.). De werkzaamheden vinden plaats tussen 15:30 uur en 17:00 uur plaats. Wij zijn opzoek naar een kandidaat die voor 4 dagen per week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) voor 1,5 uur per dag beschikbaar is, met de mogelijkheid om dit over een paar maanden uit te breiden.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring of affiniteit met werkzaamheden in de schoonmaakbranche

  • Je bent gemotiveerd en enthousiast
  • Je bent klantvriendelijk, flexibel, betrouwbaar en servicegericht
  • Je hebt een pro-actieve houding op de werkvloer en oog voor detail
  • Je ziet er verzorgd en representatief uit
  • Je vindt persoonlijke hygiëne zeer belangrijk
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt goed Nederlands
  • Je woont in (in de buurt van) Spijkenisse

Soort dienstverband: Parttime via payroll contract
Salarisindicatie: €12,50 bruto per uur

Reageren?

Dus ben jij de aanpakker die onze panden representatief houdt? Reageer dan snel op deze vacature. Stuur je motivatie en cv, onder vermelding van ‘sollicitatie schoonmaker’, naar de afdeling HRM: solliciteren@raeger.nl of naar Raeger Autismecentrum, Ed Pelsterpark 14, 1087 EJ in Amsterdam.