Raeger opent autismecentrum in Spijkenisse

on 23 mei 2018 Raeger nieuws.... with 0 comments

Wij zijn blij te kunnen melden dat Raeger nu ook met dagbehandeling start in Spijkenisse. Dit betekent minimaal 6 nieuwe plaatsen voor kinderen met Autisme Spectrum Stoornis in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Ouders van kinderen met autisme (of een vermoeden daartoe), die hun kind passende en structurele zorg willen bieden en overwegen om hun kind aan te melden, kunnen vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor vragen kunt u e-mailen naar info@raeger.nl onder vermelding van “Zorg Spijkenisse”, of bellen naar 020-4166469

Direct aanmelden?

Uw kind aanmelden kan ook direct online via onze site. Na het invullen van het aanmeldformulier, nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek en een rondleiding op locatie. Tijdens het intakegesprek dat desgewenst volgt op de rondleiding, bekijken we samen met u wat uw kind nodig heeft en of uw kind definitief in aanmerking komt voor plaatsing bij Raeger. Meer informatie over onze aanmeldprocedure, vindt u hier.

Over Raeger

Raeger Autismecentrum is een particulier initiatief dat in 2011 is opgericht door ouders die voor hun dochter met autisme geen goede zorg konden vinden. Toen zij ontdekten dat zij hierin niet de enigen waren, besloten zij zelf een begeleidingscentrum op te zetten, met het geloof dat ieder kind zich kan ontwikkelen en een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Raeger heeft als uitgangspunt de zelfredzaamheid en autonomie van kinderen met autisme te bevorderen, zodat ze zo zelfstandig mogelijk leren functioneren, zich maximaal ontwikkelen en zo mogelijk (weer) kunnen doorstromen naar regulier/speciaal onderwijs of dagbesteding.

Dat gebeurt nu – 7 jaar na de start – op acht verschillende locaties verspreid over Amsterdam, Haarlemmermeer, Rotterdam en Spijkenisse.