Raeger groepen en Raeger team

 

Alle kinderen bij Raeger zijn onderverdeeld in groepen die verspreid zijn over Amsterdam, Haarlemmermeer en Rotterdam. In Amsterdam bevinden zich de Beren, Dolfijnen, Koala’s, Leeuwen, Olifanten, Zebra’s, Tijgers, Panda’s, Pinguïns, Alpha, Vlinders, Rode Ibis, Omega en Kans bij Raeger. Daarnaast zijn er nog drie groepen in Rotterdam (Beren, Dolfijnen en Olifanten) en twee groepen (Zwanen en Egels) in Hoofddorp. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau en bestaan uit ongeveer zes kinderen. De groep De Rode Ibis heeft meer kinderen in zorg omdat dit een schoolvoorbereidende groep is. Elke groep wordt begeleid door twee ervaren gedragsdeskundigen en een trainee. Alle groepen ontvangen daarnaast supervisie van vier hoofdbehandelaars, Halima Azdad, Jolie Westra, Stefan Pruijn en Jismaella Ouwens. Zij zijn opgeleid in ABA en Halima en Jolie hebben daarnaast ook de certificering BCBA (Board Certified Behavior Analyst). Onze zorgcoördinator Claudia Schade is verantwoordelijk voor de wachtlijsten, de aanmeldingen en het gehele intakeproces.

Peggy-Ann Clarck, directeur/bestuurder en trainer

 

 Jolie Westra, hoofdbehandelaar en trainer

Halima Azdad, hoofdbehandelaar, zorgmanager en trainer

Claudia Schade, zorgcoördinator en PCM instructeur

Nilufar, hoofdbehandelaar i.o

 

Stefan, PCM instructeur en hoofdbehandelaar i.o.

 

Vaste teams

Uw kind wordt begeleid door een vast team van twee pedagogisch medewerkers. Dit bevordert de ontwikkeling van het kind omdat er een vertrouwensband is en het kind zich hierdoor veilig voelt.

Raeger team

Bij Raeger werken enthousiaste pedagogisch medewerkers die allemaal opgeleid zijn tot psycholoog, pedagoog of orthopedagoog. De medewerkers van Raeger stellen zich graag aan u voor.

 

Else, psycholoog bij Vlinders en vertrouwenspersoon

Martine, orthopedagoog bij Dolfijnen

Violet, orthopedagoog bij Koala’s

Sophie, orthopedagoog bij Leeuwen

 

Max, psycholoog bij Omega

Merel, orthopedagoog bij Panda’s

Sophia, pedagogisch medewerker bij Panda’s

 

 

Laura, orthopedagoog bij Tijgers

Carlijn, orthopedagoog bij Tijgers

Ellen, orthopedagoog bij Rode Ibis en preventiemedewerker

Jeanell, orthopedagoog bij Zebra’s, PCM instructeur en preventiemedewerker

 

Nilufar, psycholoog
Christianne, orthopedagoog bij Zwanen

Anna, pedagogisch medewerker