Online Gedragsdeskundige

Drie redenen waarom dit jouw baan is:

  • Je haalt voldoening uit het helpen van ouders die hulp nodig hebben bij de opvoeding van hun kind met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS); 
  • Je hebt affiniteit met autisme en het lijkt je bijzonder om te werken bij een ambitieuze organisatie waar de kwaliteit van de zorg hoog is en waar je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen;
  • Je vindt het prettig om online te werken, vanuit huis of vanuit je werkplek bij Raeger.

Het Raeger Autismecentrum is gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van kinderen met autisme in de leeftijd van 1,5 tot 18 jaar. Ons doel is om de zelfredzaamheid en de autonomie van onze cliënten te bevorderen, zodat ze zo zelfstandig mogelijk leren functioneren, zich maximaal ontwikkelen en zo mogelijk kunnen doorstromen naar het regulier of speciaal onderwijs of naar dagbesteding. Ons motto luidt dan ook: íeder kind kan zich ontwikkelen! 


Jij doet het:

Als Online Gedragsdeskundige bied je ouders ambulante begeleiding op afstand bij het aanleren van basisvaardigheden aan hun kind. Het gaat hierbij om kinderen in de leeftijd van 2 tot ongeveer 6 jaar. Je werkt aan kleine doelen op het gebied van onder meer spelgedrag, het gebruik van woorden, het opvolgen van instructies en het omgaan met teleurstellingen.

Er wordt van jou als Online Gedragsdeskundige niet verlangd dat je zorgplannen en dergelijke opstelt. 

Met het Hi Rasmus Balance Oudertraining Programma, het programma waarmee je gaat werken, doorloop je samen met de ouders tien stappen. Je observeert online de interactie tussen de ouders en het kind en geeft de ouders feedback op hun vorderingen. Je begeleidt de ouders twee keer per week een uur, gedurende een periode van zes maanden. 

Uiteraard word je door ons goed ingewerkt en vertrouwd gemaakt met dit programma.

Voordat je bij ons als Online Gedragsdeskundige aan de slag gaat, loop je 1 à 2 weken mee op een groep bij het Raeger Autismecentrum in Amsterdam. Door deze ervaring krijg je meer feeling met de doelgroep, onze behandelmethoden en organisatie. Daarna werk je vooral online, vanuit je eigen werkplek of vanuit huis. 

Jij bent
Je hebt een WO master behaald in de richting van Psychologie of Orthopedagogiek. Als je al werkervaring hebt opgedaan in je vakgebied dan is dat een pre maar het is geen vereiste.
Het gaat in principe om een fulltime functie. Parttime is bespreekbaar. Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar.
Je bent enorm enthousiast om aan het werk te gaan en ouders van kinderen met ASS te helpen bij het boeken van vooruitgang. Ook het behalen van kleine doelen maakt jou enthousiast.
Je bent integer en je stelt je open op. Je bent empathisch je weet ouders op hun gemak te stellen en hun vertrouwen te winnen.
Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
Als je thuis werkt beschik je over een veilige toegang tot het internet en een rustige werkplek van waaruit je kunt coachen.

Wat wij jou bieden: 

Vanzelfsprekend bieden we je een gedegen inwerktraject waarin we je leren om te werken met Hi Rasmus en met onze behandelmethoden. Dat gebeurt allereerst op een groep waar je samen met een ervaren mentor zes kinderen behandelt en begeleidt.
Je kunt je bij Raeger steeds blijven ontwikkelen en tal van incompany trainingen volgen o.m. over Applied Behavior Analysis (ABA) Professional Crisis Management (PCM) en Sensorische integratie (SI).
Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg in salarisschaal functiegroep FWG 45.
Je ontvangt een salaris van € 2.685 tot € 3.585 bruto per maand bij een voltijds dienstverband. In de CAO Gehandicaptenzorg verstaat men onder een voltijd dienstverband 1878 uur per jaar dat wil zeggen gemiddeld 36 uur per week. Je exacte salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
Je krijgt 144 verlofuren en 57 PBL-verlofuren (op fulltime basis).
Je vakantiegeld bedraagt 8% en bovendien krijg je een eindejaarsuitkering van 833%
Je bouwt een goed pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Als je onderdeel uitmaakt van het team van Raeger worden er diverse bedrijfsactiviteiten voor je georganiseerd en ontvang je regelmatig attenties.

Bel ons gerust
Als je vragen hebt over deze vacature bel of mail dan met onze recruiter Kelly Keerdijk via 020 – 416 64 69 kelly.keerdijk@raeger.nl.
Wil je meteen solliciteren? Mail dan je motivatiebrief en CV naar solliciteren@raeger.nl.
We kijken uit naar je sollicitatie!