Jurist

 

Raeger Autismecentrum is op zoek naar een Jurist die zijn/haar kennis en ervaring weet in te zetten voor juridische advisering en ondersteuning van het management, de bestuurder en medewerkers bij vraagstukken en het ontwikkelen van juridisch beleid, richtlijnen en procedures. Onderwerpen waar jij je mee zal bezighouden zijn klachtenbehandeling en aansprakelijkheid van de zorginstelling, bescherming persoonsgegevens en cliëntenrechten.

Functieomschrijving

  • Je beschikt over een afgeronde juridische opleiding op academisch niveau, met kennis van gezondheidsrecht, jeugdwet en/of zorgverzekeringenwet.
  • Ontwikkelingen binnen de zorg en veranderingen in wet- en regelgeving dienen te worden gevolgd en beoordeeld op relevantie voor de organisatie.
  • Je bent 4 tot 8 uur per week beschikbaar.
  • Je bent integer en betrouwbaar. Je gaat op een correcte wijze om met vertrouwelijke informatie.
  • Zelfstandigheid is vereist bij het verrichten van de werkzaamheden binnen de kaders van het strategisch organisatie- en dienstbeleid.

Bedrijfsprofiel

Raeger Autismecentrum is een behandel- en begeleidingscentrum voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of een vermoeden daartoe. Wij zijn een organisatie die gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen en dat ieder kind een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. We begeleiden en behandelen kinderen van twee tot achttien jaar.  

Soort dienstverband: Freelance/ZZP of payroll contract 

Salaris: €2.006,00 tot €3.069,00 /maand

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie werkplek op onze hoofdvestiging op Amsterdam IJburg binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers.

Reageren?

Stuur je motivatie en cv, onder vermelding van ‘Jurist’, naar de afdeling HRM: solliciteren@raeger.nl of naar Raeger Autismecentrum, Ed Pelsterpark 14, 1087 EJ in Amsterdam.