Zorgprofessionals

 

Internationale partners

We zijn verheugd dat we met een drietal  buitenlandse specialisten een samenwerking zijn aangegaan op het gebied van autisme. Dit zijn Dr. Alexander WestphalDr. Thomas Szabo en Dr. Jonathan Tarbox. Zij zijn experts in hun vakgebied en bieden hun advies aan om de begeleiding van de kinderen nog zorgvuldiger en positiever te maken voor onze medewerkers.

 

Alexander Westphal, MD, PhD

Dr. Westphal is een ervaren psychiater met een expertise in kind- en forensische psychiatrie bij Yale Division of Law and Psychiatry & Yale Child Study Center in de Verenigde Staten. Zijn focus ligt op ontwikkelingsstoornissen, vooral op ASD (Autism Spectrum Disorder) en PDD (Persuasive Development Delay), en op problematisch gedrag dat kan leiden tot juridische betrokkenheid. Hij heeft zich als consultant beziggehouden met meer dan 70 cases. Met zijn ervaring en expertise zal hij Raeger van advies voorzien om de kwaliteit van de begeleiding van de kinderen te waarborgen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen, dan kunt u terecht via info@raeger.nl o.v.v. Alexander Westphal.

 

Thomas Szabo, PhD, BCBA-D

Sinds 2017 ontvangen onze gedragsdeskundigen training van Dr. Thomas G. Szabo. Hij is verbonden aan de Florida Institute of Technology en de Florida Tech School of Behavior Analysis als gedragswetenschapper (BCBA-D). Ook is hij verbonden aan het Center for Autism and Related Disorders in de Verenigde Staten en internationaal werkzaam als ACT-trainer. Zijn focus ligt op het ondersteunen van kinderen met hoogfunctionerend autisme en hun ouders met behulp van het “PsyFlex model”.

Wilt u meer weten over het werk van Dr. Szabo, dan kunt u contact met ons opnemen via info@raeger.nl o.v.v. Thomas Szabo.

 

Jonathan Tarbox PhD, BCBA-D

Dr. Jonathan Tarbox is gespecialiseerd in ABA en verbonden aan de University of Southern California. Vanaf 2017 geeft hij regelmatig supervisie aan onze gedragsdeskundigen op het gebied van autisme en ABA.  Hij schrijft voor het wetenschappelijk tijdschrift Behavior Analysis in Practice en zit in de redactieraad van vijf vooraanstaande wetenschappelijke vakbladen met betrekking tot autisme en gedragsanalyse. Hij  heeft vier boeken over behandeling van autisme uitgebracht en meer dan 70  artikelen gepubliceerd in gerenommeerde wetenschappelijke vakbladen en tijdschriften. Zijn focus ligt op gedragsinterventies voor het aanleren van complexe vaardigheden aan mensen met autisme, de behandeling van voedingsstoornissen en op technologie in autismebehandeling. Hij spreekt geregeld op internationale conferenties over autisme en ABA en is regelmatig te gast als specialist op dit gebied voor de Amerikaanse radio en tv.

Wilt u meer weten of heeft u vragen dan kunt u terecht via info@raeger.nl o.v.v. Jonathan Tarbox.