Doe mee met de Vriendenloterij

on 4 maart 2015 Raeger nieuws.... with 0 comments

Raeger heeft al heel lang de wens om een aantal projecten voor de stichting te realiseren. Zo willen wij kijken of we een project kunnen realiseren om de talenten van de kinderen die bij ons in zorg zijn te ontdekken met betrekking tot bijvoorbeeld muziek, sport/dans of kunst. Ook willen we vroegbehandeling in Nederland op de kaart zetten door middel van een pilot. Een andere wens is om een school op te zetten om kinderen voor te bereiden op de schoolsituatie als zij doorstromen naar speciaal of regulier onderwijs.

Om deze projecten te realiseren doen wij mee aan de Nationale Belweken van de Vriendenloterij.

Op 2 april op Wereld Autisme Dag kunt u een telefoontje verwachten van onze medewerkers met de oproep om mee te spelen met de Vriendenloterij voor Raeger. De helft van uw lotprijs à € 13,00 gaat direct naar ons. En als deelnemer van de Vriendenloterij maakt u maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze wensen kunnen realiseren. Daar gaat we samen toch voor? Houd uw telefoon dus goed in de gaten op donderdagavond 2 april of meld u nu direct aan via deze button: