Raeger groepen en Raeger team

 

Alle kinderen bij Raeger zijn onderverdeeld in groepen: Beren, Dolfijnen, Koala’s, Leeuwen, Olifanten, Zebra’s, Tijgers, Panda’s, Pinguïns, Zwanen, Alpha, Vlinders, Rode Ibis, Omega en Kans bij Raeger. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau en bestaan uit maximaal zes kinderen. De uitzondering op deze regel is de Rode Ibis. Omdat dit een schoolvoorbereidende groep is, zijn hier meer kinderen in zorg. De groepen zijn verspreid over Amsterdam, Haarlemmermeer en Rotterdam. Elke groep wordt begeleid door twee ervaren gedragsdeskundigen en een trainee. Alle groepen ontvangen daarnaast supervisie van twee hoofdbehandelaars, Halima Azdad en Jolie Westra. Zij zijn opgeleid in ABA en hebben de certificering BCBA (Board Certified Behavior Analyst). Tevens hebben wij een zorgcoördinator in dienst. Haar naam is Claudia Schade en zij is verantwoordelijk voor de wachtlijsten, de aanmeldingen en het gehele intakeproces. Daarnaast geeft zij individuele behandeling aan de kinderen.

Peggy-Ann Clarck, directeur/bestuurder en trainer

 

 Jolie Westra, hoofdbehandelaar en trainer

Halima Azdad, hoofdbehandelaar, zorgmanager en trainer

Claudia Schade, zorgcoördinator en PCM instructeur

Nilufar, hoofdbehandelaar i.o

 

Stefan, PCM instructeur en hoofdbehandelaar i.o.

 

Vaste teams

Uw kind wordt begeleid door een vast team van twee pedagogisch medewerkers. Dit bevordert de ontwikkeling van het kind omdat er een vertrouwensband is en het kind zich hierdoor veilig voelt.

Raeger team

Bij Raeger werken enthousiaste pedagogisch medewerkers die allemaal opgeleid zijn tot psycholoog, pedagoog of orthopedagoog. De medewerkers van Raeger stellen zich graag aan u voor.

 

Else, psycholoog bij Alpha

Martine, orthopedagoog bij Dolfijnen

Violet, orthopedagoog bij Koala’s

Sophie, orthopedagoog bij Leeuwen

 

Max, psycholoog bij Omega

Merel, orthopedagoog bij Panda’s

Sophia, pedagogisch medewerker bij Panda’s

Wendy, orthopedagoog bij Pinquïns

 

Laura, orthopedagoog bij Tijgers

Carlijn, orthopedagoog bij Tijgers

Ellen, orthopedagoog bij Rode Ibis

Jeanell, orthopedagoog bij Zebra’s en PCM instructeur

 

Nilufar, psycholoog bij Zebra’s
Christianne, orthopedagoog bij Zwanen

Anna, pedagogisch medewerker